Utile


Plantarea de toamna Plantarea arborilor Protectia arborilor ornamentali
Plantarea de toamna


Plantarea de toamna se poate efectua de la sfarsitul lunii octombrie pana cand ingheata solul.
 Ce avantaje avem:


1. Toamna umezeala  si temperatura sunt potrivite pentru nevoile arborilor care sunt in repaos. Nu exista riscul deshidratarii, radacinile se vindeca si se reactiveaza.

2. Datorita faptului ca toamana este un sezon ploios , radacinile arborilor proaspat plantati vor avea un contact mai bun cu solul ceea ce se traduce intr-un procent mare de prindere.

3. Primavara urmatoare, arborii sunt deja acomodati la noua locatie si vor intra in vegetatie la momentul oportun, astfel vor beneficia de toata perioada normala de vegetatie.

4. Importanta beneficierii de toata perioada de vegetatie  se traduce in faptul ca vor avea cresteri mai mari decat cei plantati primavara si vor avea timp sa acumuleze substante de rezerva pentru a putea rezista in conditii bune iernii viitoare.

5. De la sfarsitul lunii octombrie pana cand solul ingheata este o perioada lunga in care putem sa plantam arborii in liniste si fara graba, lucru de care nu beneficiem primavara cand avem mai multe de facut in gradina intr-un timp scurt.


 Preturi Arbori si arbusti ornamentali : Oferta